Нашата приказна

СИТИ ГУРМЕТ ДООЕЛ Скопје

Природна, органска храна и кафе
Во 2021 година, ја отворивме нашата продавница во обид да ја направиме здравата и органска храна достапна за секого. Не мора да бидете богати за да се храните здраво е нашето мото.
Ние веруваме дека јадењето органска храна и здравото живеење е повеќе од само тренд. Во City Gourmet, тоа е нашата страст.
Покрај тоа што нудиме широк асортиман на здрави производи ние нудиме и производи погодни за различни диететски потреби (без глутен, без млечни производи, за вегетаријанци и слично).
Нашиот асортиман вклучува:
Особено голема чест ни претставува што од оваа година увезуваме и подготвуваме од најдоброто кафе, 100% Арабика, од брендот Bocca Rosterei GmbH.

Повелете во нашата продавница и уверете се во квалитетот на нашите производи!