Здрави производи - Маслиново масло

Алменара Ладно цедено маслиново масло 500мл.
„Овошно“ масло со висок интензитет. Претставува „овошен“ со означен „зелен“ карактер каде карактеристиките на „листот“ доминираат над оние на „тревата“.
Првото нешто што се забележува е комбинацијата на „домат“ и „артишок“ кои праќаат свежина директно во сетилата.
На непцето се чувствува среден интензитет на „горчливо“ и „зачинето“. 
Атрибутите „бадем“ и „зелена банана“ се манифестираат со висок интензитет, а последниот има голема трајност.
Сето ова го прави ова масло исклучително избалансиран и комплексен производ.
Максимална киселост ≤ 0,2º
Пакување: 500мл.

510.00 0.00 ден.