Кафе

Кафе Колумбија 250г;
660.00 0.00 ден.
Кафе Етиопија без кофеин 250г;
660.00 0.00 ден.
Кафе Ел Салвадор 250г;
660.00 0.00 ден.
Кафе Д Бленд цело зрно 1000г;
1,450.00 0.00 ден.
Кафе Д Бленд мелено 1000г;
1,350.00 0.00 ден.
Кафе Аморосо 250г;
660.00 0.00 ден.
Кафе Ајмара 250г;
660.00 0.00 ден.
Кафе Бурунди 250г;
660.00 0.00 ден.
Кафе Етиопија 250г;
660.00 0.00 ден.
Кафе Колумбија 250г
Тип: цело зрно
Потекло: Колумбија
Обработка: измиенo
Лот број: 01-4/0523
Пакување: 250г.

660.00 0.00 ден.
Кафе Етиопија без кофеин 250г
Тип: цело зрно
Потекло: Етиопија
Регион: Guji 1
Фарма: Shakisso
Обработка: без кофеин
Лот број: 01/0523
Пакување: 250г.

660.00 0.00 ден.
Кафе Ел Салвадор 250г
Тип: цело зрно
Потекло: Ел Салвадор
Фарма: La Yoja Estate/Farmcofee
Обработка: измиено, природно
Лот број: 01-8/0723
 
Пакување: 250г.

660.00 0.00 ден.
Кафе Д Бленд цело зрно 1000г
Тип: цело зрно
Потекло: Бразил, Колумбија
Обработка: измиенo
Лот број: 01-7/0523
Пакување: 1000г.

1,450.00 0.00 ден.
Кафе Д Бленд мелено 1000г
Тип: мелено
Потекло: Бразил, Колумбија
Обработка: измиенo, природно
Лот број: 01-7/0523
Пакување: 1000г.

1,350.00 0.00 ден.
Кафе Аморосо 250г
Тип: цело зрно
Потекло: Бразил, Никарагва, Етипија
Фарма: Estela di Contali,Dimtu Pl.
Обработка: измиенo,природно
Лот број: 01-6/0523
Пакување: 250г.

660.00 0.00 ден.
Кафе Ајмара 250г
Тип: цело зрно
Потекло: Пару/Етиопија
Фарма: Estela di Contali,Dimtu Pl.
Обработка: измиенo,природно
Лот број: 01-3/0523
Пакување: 250г.

660.00 0.00 ден.
Кафе Бурунди 250г
Тип: цело зрно
Потекло: Источна Африка
Фарма: Bi-Gasura/NA
Обработка: измиено, природно
Лот број: 01-5/0523
Пакување: 250г.

660.00 0.00 ден.
Кафе Етиопија 250г
Тип: цело зрно
Потекло: Етиопија
Регион: Guji 1
Фарма: Dimtu Plantage
Обработка: измиено, природно
Лот број: 01-2/0523
Пакување: 250г.

660.00 0.00 ден.