Апарати - Мелници

Апарати

МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ КМ5 ПОЛИРАНО СРЕБРО;
14,990.00 0.00 ден.
МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ КМ5 МАТ БЕЛА;
14,990.00 0.00 ден.
слика од МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ КМ5 МАТ ЦРНА На Залиха
МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ КМ5 МАТ ЦРНА;
14,990.00 0.00 ден.
МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ КМ5 ПОЛИРАНО СРЕБРО
Moccamaster КМ5 Мелницата за кафе е најновото дополнување на семејството Moccamaster и вистински предводник во својата категорија. Оваа рачно изработена мелница за кафе е целосно редизајнирана и изградена со квалитетот што го очекувате од Moccamaster. Дизајнот е силен, одржлив и совршено се вклопува со познатите Moccamaster кафемати. Сега можете уште подобро да го доживеете вистинскиот вкус на кафето.
Истакнати и уникатни
Со својата прецизна технологија KM5, можете да ги мелете вашите омилени зрна кафе до точна, униформа големина. Издржливите челични бруси за брусење обезбедуваат високо прецизно и еднолично мелење и се изградени да траат со години. Згора на тоа, бирачот е дизајниран да ја приспособува непречено големината на мелењето, така што мелницата може да се користи и за други методи на подготовка.
KM5 е опремен со моќен мотор кој работи тивко и ефикасно. Како резултат на тоа, мелницата меле 60 грама кафе за помалку од 30 секунди. Благодарение на специјално дизајнираниот излез, нема неред и се намалува статичкото полнење на меленото кафе, за почисто мелење.
Издржливост
Како и апаратите за кафе, мелницата за кафе Moccamaster е направена од висококвалитетни и издржливи материјали од Европа, обезбедувајќи вашата мелница да трае што подолго. За да се обезбеди квалитетот на мелницата за кафе, Moccamaster нуди 5-годишна гаранција за секоја машина. Така, можете уште подолго да уживате во совршено свареното кафе и прекрасниот дизајн.
Придобивки
• Брзина: 60 гр кафе за помалку од 30 секунди
• Ниско задржување
• Во еден чекор: бројчаникот е без скали за вашата лична совршена големина на мелење
• Разноврсност: погодна за различни методи на подготовка
• Современ дизајн на мокамастер кој е достапен во три бои
• Рачно изработено во Холандија со употреба на издржливи и висококвалитетни материјали
• Издржлив: долг животен век, може да се поправи и сите делови се достапни посебно
• 5-годишна гаранција
• Сертифициран од Европскиот центар за подготовка на кафе (ECBC)

 
Пакување: пар.

14,990.00 0.00 ден.
МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ КМ5 МАТ БЕЛА
Moccamaster КМ5 Мелницата за кафе е најновото дополнување на семејството Moccamaster и вистински предводник во својата категорија. Оваа рачно изработена мелница за кафе е целосно редизајнирана и изградена со квалитетот што го очекувате од Moccamaster. Дизајнот е силен, одржлив и совршено се вклопува со познатите Moccamaster кафемати. Сега можете уште подобро да го доживеете вистинскиот вкус на кафето.
Истакнати и уникатни
Со својата прецизна технологија KM5, можете да ги мелете вашите омилени зрна кафе до точна, униформа големина. Издржливите челични бруси за брусење обезбедуваат високо прецизно и еднолично мелење и се изградени да траат со години. Згора на тоа, бирачот е дизајниран да ја приспособува непречено големината на мелењето, така што мелницата може да се користи и за други методи на подготовка.
KM5 е опремен со моќен мотор кој работи тивко и ефикасно. Како резултат на тоа, мелницата меле 60 грама кафе за помалку од 30 секунди. Благодарение на специјално дизајнираниот излез, нема неред и се намалува статичкото полнење на меленото кафе, за почисто мелење.
Издржливост
Како и апаратите за кафе, мелницата за кафе Moccamaster е направена од висококвалитетни и издржливи материјали од Европа, обезбедувајќи вашата мелница да трае што подолго. За да се обезбеди квалитетот на мелницата за кафе, Moccamaster нуди 5-годишна гаранција за секоја машина. Така, можете уште подолго да уживате во совршено свареното кафе и прекрасниот дизајн.
Придобивки
• Брзина: 60 гр кафе за помалку од 30 секунди
• Ниско задржување
• Во еден чекор: бројчаникот е без скали за вашата лична совршена големина на мелење
• Разноврсност: погодна за различни методи на подготовка
• Современ дизајн на мокамастер кој е достапен во три бои
• Рачно изработено во Холандија со употреба на издржливи и висококвалитетни материјали
• Издржлив: долг животен век, може да се поправи и сите делови се достапни посебно
• 5-годишна гаранција
• Сертифициран од Европскиот центар за подготовка на кафе (ECBC)
Пакување: пар.

14,990.00 0.00 ден.
слика од МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ КМ5 МАТ ЦРНА На Залиха
МЕЛНИЦА ЗА КАФЕ КМ5 МАТ ЦРНА
Moccamaster КМ5 Мелницата за кафе е најновото дополнување на семејството Moccamaster и вистински предводник во својата категорија. Оваа рачно изработена мелница за кафе е целосно редизајнирана и изградена со квалитетот што го очекувате од Moccamaster. Дизајнот е силен, одржлив и совршено се вклопува со познатите Moccamaster кафемати. Сега можете уште подобро да го доживеете вистинскиот вкус на кафето.
Истакнати и уникатни
Со својата прецизна технологија KM5, можете да ги мелете вашите омилени зрна кафе до точна, униформа големина. Издржливите челични бруси за брусење обезбедуваат високо прецизно и еднолично мелење и се изградени да траат со години. Згора на тоа, бирачот е дизајниран да ја приспособува непречено големината на мелењето, така што мелницата може да се користи и за други методи на подготовка.
KM5 е опремен со моќен мотор кој работи тивко и ефикасно. Како резултат на тоа, мелницата меле 60 грама кафе за помалку од 30 секунди. Благодарение на специјално дизајнираниот излез, нема неред и се намалува статичкото полнење на меленото кафе, за почисто мелење.
Издржливост
Како и апаратите за кафе, мелницата за кафе Moccamaster е направена од висококвалитетни и издржливи материјали од Европа, обезбедувајќи вашата мелница да трае што подолго. За да се обезбеди квалитетот на мелницата за кафе, Moccamaster нуди 5-годишна гаранција за секоја машина. Така, можете уште подолго да уживате во совршено свареното кафе и прекрасниот дизајн.
Придобивки
• Брзина: 60 гр кафе за помалку од 30 секунди
• Ниско задржување
• Во еден чекор: бројчаникот е без скали за вашата лична совршена големина на мелење
• Разноврсност: погодна за различни методи на подготовка
• Современ дизајн на мокамастер кој е достапен во три бои
• Рачно изработено во Холандија со употреба на издржливи и висококвалитетни материјали
• Издржлив: долг животен век, може да се поправи и сите делови се достапни посебно
• 5-годишна гаранција
• Сертифициран од Европскиот центар за подготовка на кафе (ECBC)
Пакување: пар.

14,990.00 0.00 ден.