Апарати - Кафемати

Апарати

КАФЕМАТ КБГТ ПОЛИРАНО СРЕБРО -НЛ;
13,990.00 0.00 ден.
КАФЕМАТ МОККАФОУР АУТОФИЛ - НЛ;
73,800.00 0.00 ден.
КАФЕМАТ КАП ОНЕ БЕЛ;
11,990.00 0.00 ден.
слика од КАФЕМАТ КБГ СЕЛЕКТ БЕЛО -НЛ На Залиха
КАФЕМАТ КБГ СЕЛЕКТ БЕЛО -НЛ;
13,990.00 0.00 ден.
КАФЕМАТ КБГТ ПОЛИРАНО СРЕБРО -НЛ
Нашите машини за кафе Moccamaster се рачно изработени во срцето на Холандија од 1968 година. Никогаш кафето немало толку добар вкус како кај машината за кафе со филтер Moccamaster. Не е случајно што Moccamaster е меѓународно награден како најдобар производител на кафе од експерти од Европскиот центар за подготовка на кафе и Специјалната асоцијација за кафе.
Уникатен вкус со Moccamaster
Тајната зад совршената шолја кафе е температурата на која се подготвува кафето. Бакарниот грејач на Moccamaster е единствен и обезбедува оптимална температура на варење помеѓу 92°C и 96°C. Зошто оваа температура е оптимална? Ако кафето се прави премногу ладно, има кисел вкус. Ако кафето се вари премногу топло, има горчлив вкус. Мокамастер ја наоѓа совршената рамнотежа и подготвува кафе на вистинска температура, така што ќе ја испиете највкусната шолја кафе.
Придобивки:
• Брзина: полн бокал кафе за 6 минути
• Топло кафе: совршена температура на варење од 92-96°C
• Практично: пијте топло кафе каде било благодарение на висококвалитетниот термички бокал
• Безбедно: процесот на варење кафе функционира само кога термичкиот бокал е поставен
• Современ дизајн и достапен во неколку бои
• Рачно изработено во Холандија со користење на висококвалитетни материјали
• Издржлив: долг животен век и поправка со 5-годишна гаранција, сите делови се достапни посебно
• Сертифициран од Европскиот центар за подготовка на кафе (ECBC) и Специјалната асоцијација за кафе (SCA)
Термички бокал
Moccamaster KBGT вклучува термички бокал од не 'рѓосувачки челик и стаклено внатрешно шише. Ова го одржува полниот бокал кафе топол до 80°C до 3 часа! По 8 часа, температурата на кафето е дури 50°C. Така, без разлика дали работите внатре или на отворено, отсега секогаш ќе уживате во топла, вкусна шолја кафе. Задолжително за вистинскиот кафе уживатели! Машината за кафе со филтер Moccamaster приготвува околу 1,25 литри кафе, што ви овозможува да сварите 10 шолји кафе. Идеален за љубителите на кафе кои варат поголеми количини кафе во еден ден.
Издржлив
Машините за кафе Moccamaster се направени со висококвалитетни материјали, со што се обезбедува вашата машина за кафе да трае што е можно подолго. За да се обезбеди квалитетот на машините за кафе со филтер, Moccamaster нуди 5-годишна гаранција за секоја машина. Така, можете уште подолго да уживате во совршено свареното кафе и прекрасниот дизајн. Филтерот со талог од кафе едноставно може да се стави во корпата за складирање на отпад. Така немате пластичен или алуминиумски отпад.
Пакување: пар.

13,990.00 0.00 ден.
КАФЕМАТ МОККАФОУР АУТОФИЛ - НЛ
Moccamaster Moccafour Autofill е професионална машина за кафе со филтер од професионалната палета на Moccamaster. Како што можете да видите на прв поглед, погоден е за кафулиња, бизниси или хотели каде што е потребен голем обем на кафе.
Машина за кафе со голем капацитет за филтер кафе
Мокафур е опремен со 4 стаклени чајници. Овој капач ви овозможува истовремено да подготвите две лонци со кафе. Две грејни плочи на горниот дел од машината се достапни за подготовка на големи количини кафе. Тие обезбедуваат доволно снабдување со кафе додека дното ја подготвува следната серија. Садот се полни за околу 8 минути. Ова значи дека секое тенџере, кога е целосно наполнето, содржи 1,8 литри кафе или 15 шолји ако сакате.
Директно поврзување со водоводот, нема потреба да се грижите за полнење
Moccamaster Moccafour Autofill е опремен со автоматско поврзување со водоводот. Вие едноставно ја поврзувате машината со доводот за вода, што ви заштедува многу време кога станува збор за полнење на резервоарот за вода. За да спречите калцифицирање на капачот, препорачуваме да поставите филтер за вода помеѓу машината за кафе и приклучокот за вода.
Квалитетна машина создадена под покровителство на Европскиот центар за кафе​
Moccafour е рачно склопен, индивидуално тестиран и одобрен од Европскиот центар за кафе. Погоден е за секој објект каде што можете да го искористите неговиот голем капацитет. Висококвалитетните делови гарантираат дека ќе добиете сигурна и моќна машина за кафе.
Пакување: пар.

73,800.00 0.00 ден.
КАФЕМАТ КАП ОНЕ БЕЛ
Нашите машини за кафе Moccamaster се рачно изработени во срцето на Холандија од 1968 година. Никогаш кафето немало толку добар вкус како кај машината за кафе со филтер Moccamaster. Не случајно Moccamaster е меѓународно наградуван како најдобар кафемат од експерти со години.
Уникатен вкус со Moccamaster
Тајната зад совршената шолја кафе е температурата на која се подготвува кафето. Бакарниот грејач на Moccamaster е единствен и обезбедува оптимална температура на варење помеѓу 92°C и 96°C. Зошто оваа температура е оптимална? Ако кафето се прави премногу ладно, има кисел вкус. Ако кафето се вари премногу топло, има горчлив вкус. Мокамастер ја наоѓа совршената рамнотежа и подготвува кафе на совршена температура, од првата капка до последната. Така го пиете највкусното кафе.
Предности:
• Брзина: полна шолја кафе за 4 минути
• Топло кафе: совршена температура на варење од 92-96°C
• Практично: варете кафе директно во вашата шолја
• Компактен: зазема малку простор
• Безбеден: апаратот се исклучува штом ќе заврши процесот на варење
• Современ дизајн, достапен во неколку бои
• Рачно изработен во Холандија и со користење на висококвалитетни материјали
• Издржлив: Изграден да трае, може да се поправа и доаѓа со петгодишна гаранција. Сите делови се одделно достапни.
• Сертифициран од Европскиот центар за подготовка на кафе (ECBC) и Specialty Coffee Association (SCA)
Вклучени чаши
Cup-one доаѓа со две порцелански шолји за кафе од 300ML со црна гумена лента, мерна лажица и 80 филтри за кафе од Moccamaster.
Издржлив
Машината за кафе Moccamaster е направена од висококвалитетни материјали, така што вашата машина за кафе ќе трае што подолго. За да се обезбеди квалитетот на машините за филтер кафе, Moccamaster нуди 5-годишна гаранција за секоја машина. Така, можете уште подолго да уживате во совршено сварено кафе и прекрасен дизајн. Филтерот со талог од кафе едноставно може да се стави во корпата за отпад. Така да немате пластичен или алуминиумски отпад.
 
Пакување: пар.

11,990.00 0.00 ден.
слика од КАФЕМАТ КБГ СЕЛЕКТ БЕЛО -НЛ На Залиха
КАФЕМАТ КБГ СЕЛЕКТ БЕЛО -НЛ
Нашите машини за кафе Moccamaster се рачно изработени во срцето на Холандија од 1968 година. Никогаш кафето немало толку добар вкус како со машината за кафе со филтер Moccamaster. Не е слулчајно што Moccamaster е меѓународно награден како најдобар апарат за кафе од експерти од Европскиот центар за подготовка на кафе и Специјалната Асоцијација за кафе. KBG Select е совршена машина за кафе за варење од 4 до 10 шолји кафе. Ако сакате помалку кафе, ви го препорачуваме Moccamaster Cup-one.
Уникатен вкус со Moccamaster
Тајната зад совршената шолја кафе е температурата на која се подготвува кафето. Бакарниот грејач на Moccamaster е единствен и обезбедува оптимална температура на варење помеѓу 92°C и 96°C. Зошто оваа температура е оптимална? Ако кафето се прави премногу ладно, има кисел вкус. Ако кафето се вари премногу топло, има горчлив вкус. Мокамастер ја наоѓа совршената рамнотежа и подготвува кафе на вистинска температура, така што ќе ја испиете највкусната шолја кафе.
Придобивки:
• Брзина: полн бокал кафе за 6 минути
• Топло кафе: совршена температура на варење од 92-96°C
• Генијално: менувач за оптимален вкус со полно или полуполно тенџере кафе
• Интелигентно: ринглата го одржува вашето кафе на 80-85°C
• Fire-safe: автоматски се исклучува по 40 минути
• Современ дизајн и достапен во многу бои
• Рачно изработено во Холандија со користење на висококвалитетни материјали
• Издржлив: долг животен век и може да се поправи, 5-годишна гаранција и сите делови се достапни посебно
• Сертифициран од Европскиот центар за подготовка на кафе (ECBC) и Specialty Coffee Association (SCA)
Изберете количина на кафе:
Користејќи го прекинувачот, можете лесно да изберете полно или полуполно тенџере со кафе, додека го одржувате оптималниот вкус. Во поставката за полу-тенџере, времето на проток е одложено. Ова ѝ дава на водата доволно време да го искористи целосниот вкус и аромите на кафето, исто како полно тенџере. Ова го прави KBG Select совршен и за полно тенџере кафе и за неколку шолји.
Топла плоча
Машината за кафе со филтер Moccamaster го одржува топол бокалот со кафе на 80-85°C. Ова ви овозможува да уживате во вкусна шолја кафе дополнително долго време. Грејната плоча стандардно се исклучува по 40 минути, што ја одржува машината за кафе огноотпорна.
Издржливот
Машината за кафе на Moccamaster е направена од висококвалитетни материјали, обезбедувајќи вашата машина за кафе да трае што е можно подолго. За да се обезбеди квалитетот на машините за кафе со филтер, Moccamaster нуди 5-годишна гаранција за секоја машина. Така, можете уште подолго да уживате во совршено сварено кафе и прекрасен дизајн.
Пакување: пар.

13,990.00 0.00 ден.